#Новини

Газові котли та відливи – “наносимо останні штрихи” в будинках першої черги ЖК Синергія Сіті

 

В такому масштабному проєкті як Синергія Сіті немає дрібниць. Тож, паралельно з надважливою задачею – поквартирним встановленням газових котлів, ми монтуємо на всіх вікнах у комплексі стильні зовнішні підвіконня.

 

Основні роботи у першій черзі майже завершено. Так, в 7 та 8 секціях ми встановили німецькі газові котли Bosch для автономного опалення. Ці конвекційні двоконтурні котли здатні якісно опалювати приміщення площею до 250 “квадратів”. Робочий температурний діапазон знаходиться в межах від 40 до 85 градусів, тож у вашій квартирі завжди буде гаряча вода і теплі батареї. В 9-й секції роботи зі встановлення котлів розпочнуться вже найближчими днями.

Ще одна важливий елемент, що забезпечує комфорт та затишок у квартирах – це зовнішнє підвіконня або відлив. Він встановлюється у нижній частині віконної рами під невеликим кутом, аби забезпечити відтік води під час дощу. Наразі, у всіх секціях першої черги триває встановлення металевих віконних відливів графітно-сірого кольору. Вони ідеально пасують до стильних фасадів Синергія Сіті. Місце примикання відливу до зовнішніх відкосів ми герметизуємо за допомогою ущільнюючого джгута зі спіненого поліетилену та герметика. Якісний відлив та професійне встановлення забезпечують надійну гідроізоляцію нижньої частини вікна та запобігають потраплянню вологи до приміщення.

Отже, секції першої черги майже готові до прийому своїх мешканців. Що буде далі?

Привідкриємо таємницю – вже зовсім скоро ми розпочнемо ландшафтні роботи навколо 7, 8 та 9 секцій. Підписуйтесь на нас в соцмережах та Телеграм, аби слідкувати за процесом благоустрою наживо.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок