#Новини

Продаж квартир в ЖК «Синергія Сіті» розпочато

З радістю повідомляємо, що продаж квартир в житловому комплексі «Синергія Сіті» офіційно розпочато. Відсьогодні ви можете обрати власну квартиру з більш ніж 30 функціональних планувань та придбати її за ціною від 12 700 грн/м2. Будинки першої черги будуть  введені в експлуатацію вже у 4-му кварталі 2020 року.

В ЖК «Синергія Сіті» ми спеціально створили цілий поверх квартир з ремонтом різного ступеня наповнення – від White Box до дизайнерського ремонту. Ви наживо можете ознайомитися з можливими варіантами планувальних рішень, оздоблювальними матеріалами та варіантами меблювання, щоб точно зробити правильний вибір. Ремонт та дизайн квартири, який вам сподобається – ми зможемо реалізувати вже у вашій власній квартирі в "Синергія Сіті".

Нагадаємо, що ЖК «Синергія Сіті» - це флагманський комплекс будівельної групи «Синергія» та один з найбільш масштабних проєктів «сучасного міста» в Київській області. Для забезпечення високого рівня комфорту для жителів «Синергія Сіті», генеральним планом затверджено розвиток комплексу, перш за все, враховуючи потреби жителів та згідно сучасних стандартів з розвитку інфраструктури житлових районів:

  • Державна школа на 42 класи, де одночасно зможуть навчатися 4 паралелі учнів 1-12 класів.
  • 1 державний та 5 приватних дитячих садочків.
  • 30 внутрішніх і 20 загальних дворів в концепціях двір-парк та двір без машин.
  • Паркінг на більш ніж 5000 автомобілів.
  • Власний торговий центр та 500 магазинів для шопінгу.

І все це у поєднанні з усіма перевагами заміського життя в 15 хвилинах від метро:

  • Для прогулянок на свіжому повітрі, зимових лиж та осінніх фотосесій — 10 гектарів лісу.
  • Поруч знаходиться річка з прекрасною набережною для насиченого дозвілля: кілометри доріжок для бігунів, велосипедистів, ролерів та любителів електрогаджетів; спеціальні облаштовані місця та дерев'яні причали для риболовів; газони біля води й місця для барбекю на березі.

В житловому комплексі «Синергія Сіті» ви точно знайдете те, що вам до душі.

Залиш турботи в місті та поринь у справжній відпочинок.

Записатись на візит та отримати більш детальну інформацію ви можете за телефоном 0931707700 або на офіційному сайті проєкту www.synergia.city

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок