#Новини

Святкова локація до Геловіну на подвір’ї ЖК Синергія 3+ стала найпопулярнішою в районі

 

Діти і навіть батьки не залишилися байдужими до нашої тематичної локації на подвір’ї житлового комплексу Синергія 3+, з радістю вбралися в святкові костюми, зробили лячні мейкапи та прийшли на фотозону зробити круті світлини.

 

Організація свят і заходів для мешканців — один із стандартів компанії Синергія. Ми створюємо community в наших ЖК, тому що на сьогоднішній день житловий комплекс — це не просто місце, де ви живете. Це простір, де ви проводите час з сім’єю, де ростуть ваші діти, де ви знайомитеся та спілкуєтеся з сусідами, знаходите нові спільні хобі та захоплення.

Саме тому ми вирішили порадувати наших мешканців і гостей ЖК Синергія 3+ святковою атмосферою Геловіну. Це свято прийшло до нас із західних країн і напрочуд добре вписалося та прийшлося до вподоби нашим людям. 

Традиційно, Вечір усіх святих відмічають наприкінці жовтня, і цей день вважається намоторішнішим днем року. Існує повір’я, що в цей день злі духи та нечисть потрапляють на землю. І щоб захиститися від них, необхідно вбратися у страшний костюм або поставити в домівці гарбуз з вирізаним обличчям.

Мешканці наших житлових комплексів полюбляють приміряти на себе різні образи. І для того, щоб вони не думали, куди ж їм поїхати, щоб зробити тематичні сімейні фото — ми облаштували для них святкову фотозону в кращих традиціях Геловіну. З яскравими гарбузами, чорними летючими мишами та павутинням.

Ділимося атмосферою і фото зі свята!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок