#Новини

ЖК City Park від Синергії визнаний кращим житловим комплексом передмістя за версією IBuild-2019

 

11 грудня відбулася церемонія нагородження переможців VІI Всеукраїнської будівельної премії IBUILD-2019. Житловий комплекс City Park від Будівельної Групи “Синергія” здобув перемогу в номінації “Кращий житловий комплекс передмістя”.

 

IBUILD — це головна галузева премія на ринку нерухомості України, яку щорічно проводить Конфедерація Будівельників України (КБУ). Перемога в IBUILD означає високе професійне визнання досягнень представників ринку, які, тим самим, вносять значний вклад в розвиток всієї галузі.

У назві ЖК City Park вже закладено основні переваги проєкту: вдала локація та оточення. Тут ви знайдете магазини, ресторани, фітнес-клуби, дитячі садки та Центральний парк для родинних прогулянок, гучних пікніків з друзями чи ранкових пробіжок. Та головне — власники житла в новобудові City Park отримують переваги заміського способу життя в курортному місті Ірпені із комфортною доступністю столиці.

“Від імені команди Будівельної Групи “Синергія” я хочу подякувати Конфедерації будівельників України за проведення авторитетної премії у сфері нерухомості — IBUILD, а також всім учасникам премії, які є активними драйверами ринку нерухомості України. 

ЖК City Park дійсно є нашим успішним проєктом, адже цей новий житловий квартал ми будували у відповідності з усіма стандартами Синергії: яскраві фасади, функціональні планування, просторі під'їзди, і, звичайно, двір-парк з ландшафтним дизайном. 

В його реалізації ми дуже уважні до деталей: ретельно підібрали локацію поруч з Центральним парком, продумуємо дитячі майданчики для дітей різного віку та дитячий садок, зручну систему навігації, підбираємо такі рослини, щоб в будь-який час року двір-парк залишався парком.  Крім того, в новому районі Синергії відкриються власні магазини, салони, фітнес-центри — всі вони розташуються на перших поверхах будинків.” — прокоментував перемогу генеральний директор Будівельної групи Синергія Ігор Оверко.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок