#Новини

Масштабуємо проєкт #синергія_на_спорті! У внутрішньому дворі ЖК Green Side встановили спортивні тренажери

 

Мешканці ЖК Green Side тепер можуть не тільки забивати трьохочковий на майданчику для стрітболу, але й займатися ранковим воркаутом на сучасних спортивних тренажерах.  

 

Ми завжди піклуємось про здоров’я та гарне самопочуття мешканців наших ЖК. Для цього ми облаштовуємо подвір’я своїх комплексів спортивною інфраструктурою. Так, влітку в ЖК Green Side ми відкрили майданчик для стрітболу, а нещодавно облаштували ділянку для воркауту із сучасними тренажерами від спортивного бренду Interatletika. 

Воркаут набирає популярності Україні. Це цілий спортивний рух із застосуванням тренувального обладнання на свіжому повітрі. Воркаутери, а саме так себе звуть люди, що займаються на вуличних тренажерах, виконують різні атлетичні вправи, що розвивають силу та витривалість. 

Тепер і у жителів ЖК Green Side з’явилася можливість спортивно та здорово проводити свій час у дворі будинку. Та знаходити активних однодумців серед сусідів. 

Піклування про мешканців навіть після завершення будівництва — одна з ключових цінностей Будівельної групи Синергія. Ми створюємо та підтримуємо інфраструктуру високого рівня для того, щоб ваш будинок максимально довго лишався комфортним місцем для життя.

Також, в ЖК Green Side нещодавно відкрилась кав’ярня і готуються до відкриття супермаркет, салон краси та інші сервіси для комфорту мешканців. 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок