#Новини

Прогрес влаштування електромереж до ЖК City Park та ЖК Green Side за тиждень

 

Продовжуємо розповідати про динаміку будівництва нової електромережі до наших житлових комплексів City Park та Green Side. Роботи виконують підрядні організації Київобленерго по трьох напрямках. Що зробили по кожному з них цього тижня розповідаємо детальніше.

 

1. По першому напрямку, в межах якого ведеться прокладання електричного кабелю від підстанції “Ірпінь” (ПС 110/10 кВт “Ірпінь”) до нового розподільчого пункту (РП) на вулиці Чехова, роботи виконані на 99%. Тут повністю проклали кабелі по вулиці Українській до ЖК Utlandia, поруч з яким встановлений РП. 

Тут залишилось лише декілька ділянок уздовж вул. Українська з прокладеними кабелями, які потрібно закопати. Та з’єднати їх в місці установки РП. 

На підстанції “Ірпінь” триває монтаж комірок для підключення електромережі.

1

3

4

5

6

7

8

9

10

11 

2. Триває облаштування РП біля ЖК Utlandia. Також тут активно продовжують роботи із прокладання кабелів в межах вулиці Університетської та Чехова. Наступним кроком буде з'єднання їх із уже прокладеними кабелями на протилежній стороні вулиці Університетської.

11

22

33

44

55

66

77

88

99

101

111

12

13

14

15

16

 

3. На території ЖК City Park підрядники продовжують прокладати кабелі до під’їзду 1-го будинку. До 2, 3 та 4 будинків кабелі вже прокладені. 

Нагадаємо, тиждень тому на території комплексу ми підготували фундамент для встановлення блочної комплектної трансформаторної підстанції (БКТП), яка замовлена на заводі та оплачена ДТЕК в повному обсязі. ДТЕК обіцяє доставку БКТП із заводу у Кривому Розі через свого підрядника з понеділка наступного тижня. Очікуємо на важливу складову будівнитцва нової електромережі.

На відміну від традиційних міських підстанцій, що будуються на місці установки з цегли та бетону, БКТП поставляється з повністю змонтованим у межах модуля електрообладнанням. Це дозволяє значно скоротити терміни для введення її в експлуатацію. 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

 

На території ЖК Green Side також розпочали влаштування траншей для прокладання кабелів до кожного будинку. Цього тижня роботи велись біля 1, 2 та 3 будинків. Для цього тут монтують кабельні колодязі, що дозволять встановити та технічно обслуговувати електричні кабелі від БКТП до кожного будинку.

Для ЖК Green Side також очікуємо поставку БКТП. Фундамент під неї на території комплексу готовий.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 

Про динаміку робіт по кожному напрямку розповімо за тиждень.

Нагадаємо, для стабільної та якісної подачі електроенергії для мешканців наших ЖК City Park та Green Side ми згідно Договору із Київобленерго забезпечуємо будівництво нової потужної електроінфраструктури в житлових районах міста Ірпінь. 

 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок