#Новини

Старт продажу квартир в новій 2-й секції ЖК Синергія Сіті

 

Сьогодні почалися продажі квартир в збудованій 2-й секції проєкту Синергія Сіті: тільки зараз доступні всі планування на всіх поверхах

 

Сучасний житловий квартал Синергія Сіті розташований в районі набережної — престижному та екологічно чистому районі Ірпеня. Міська набережна з новою спортивною алеєю, густий ліс та Парк Письменників стануть улюбленими місцями відпочинку майбутніх жителів. Власна інфраструктура проєкту включає школу Синергія, дитячі садки та торгові майданчики.

Комплекс Синергія Сіті спроєктований низьковисотним житловим кварталом. Висота 2-ї секції сягає 9 поверхів. На першому поверсі розмістяться магазини і кафе. У зеленому дворі-парку будуть обладнані сучасні дитячі майданчики та місця для відпочинку.

Площі квартир — від 39 до 88 м2. Доступні різноманітні планування — кожна розрахована на ефективне використання житлової площі. Великі вікна пропускають багато природного світла. Всі квартири вже з базовим оздобленням.

Особливістю 2-ї секції є цегляна технологія будівництва. Цегляні стіни підтримують хороший мікроклімат, бо цегла дихає, компенсуючи відповідний недолік моноліту. А значить будинок буде екологічним та вогне- і морозостійким.

Секція вже збудована: тут звели зовнішні та внутрішні стіни та змонтували віконні конструкції. Термін здачі в експлуатацію та підписання договорів — 2 квартал 2021 року. На старті продажів квартиру в цегляному будинку можна придбати за ціною від 664 тис. грн. Враховуючи стадію готовності будинку діє лише 100% оплата. 

Старт продажів — найкращий час для вигідної покупки. Тільки зараз доступні всі варіанти планувань на всіх поверхах в уже збудованому будинку. Чекаємо вас на перегляди та у центрах продажів!

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок