#Новини

Другий будинок ЖК City Park 2 зростає вгору!

 

Ми завершили монолітні роботи на цокольному та першому поверхах другого будинку. Переходимо до залиття вертикальних конструкцій другого поверху. 

 

Спеціалісти БГ Синергія працюють у свята та вихідні, аби мешканці ЖК City Park 2-ї черги змогли якнайшвидше отримати ключі від своїх готових квартир.

Так, у другому будинку ЖК City Park II черга монолітники завершили влаштування плити перекриття цокольного поверху. Також, тут залили вертикальні конструкції 1-го поверху та плити перекриття. Наступний етап — монолітні роботи на другому поверсі. 

Якість та надійність ЖК City Park неодноразово відмічені у різних галузевих рейтингах. Перша черга була визнана найкращим ЖК передмістя-2019, а друга черга нещодавно отримала звання найкращого ЖК передмістя для інвестицій. Друга черга ЖК City Park знаходиться в активній фазі будівництва, і вартість квартир у ньому значно нижча, ніж в готових будинках.  Перша черга вже готова та заселена, тож ви можете на власні очі переконатися в якості будівництва та надійності забудовника. 

Отже зараз найкращий час для купівлі квартири в ЖК City Park 2 черга, оскільки ціна квадратного метра зростатиме з кожним новим етапом будівництва.

Наразі, будівельні роботи тривають в перших трьох секціях. Так, у третьому будинку спеціалісти БГ Синергія розпочали влаштування котловану.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок