#Новини

Облаштовуємо парковку в ЖК Green Side — важливий елемент внутрішньої інфраструктури

 

Парковка давно стала важливою частиною інфраструктури сучасних житлових кварталів. І ті, хто шукає нове житло, все частіше звертають увагу на новобудови з великою парковкою. Саме таку ми облаштовуємо в сучасній новобудові Green Side.

 

Для комфорту жителів та гостей на території житлового комплексу Green Side ми організували декілька зон парковки:

1. для достатньої місткості,

2. доступу для гостей, відвідувачів інфраструктурних об'єктів, розташованих на території житлового комплексу,

3. вільного та цілодобового доступу для автотранспорту спеціальних, екстрених та медичних служб.

Наразі тривають активні роботи з укладання плиткою найбільшої частини парковки — зі сторони 1 та 2 будинків комплексу. В якості матеріалу тут обрали тротуарну плитку. Вона стійка до перепадів температур та фізичних навантажень. Тож слугуватиме довго та безпечно. 

Будівельна група Синергія забезпечує якісний продуманий благоустрій у всіх своїх проєктах. Новосели комплексу Green Side вже оцінили озеленення внутрішнього двір-парку, яке створювала ціла команда ландшафтних дизайнерів. Та найбільший в місті ігровий майданчик. На черзі — завершення облаштування всіх паркувальних місць. 

Якщо ви мрієте про стабільність із власним житлом — залишились останні готові квартири від надійного забудовника Синергія в комплексі Green Side в оточенні величних сосен та цілющого лісового повітря! В якому по вечорах загоряється у вікнах все більше світла. А в комерційних приміщеннях відкривається все більше закладів. Приєднуйтесь і ви, чекаємо!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок